5 nov. 2010

Horoscop de frumusete

Frumusetea inseamna pentru fiecare dintre noi ceva anume ... Modul in care privim frumusetea poate avea legatura si cu zodia in care ne-am nascut.


Berbec
Cand vorbesc despre frumusete, nativele din berbec s-ar putea sa aduca imediat conversatia in jurul parului. Dar nu este nimic ciudat ... acest lucru se intampla mai ales pentru ca zona capului este zona cea mai sensibila a berbecilor. Tocmai de aceea femeile berbec sunt interesate mai ales de sanatatea si frumusetea parului lor. Majoritatea tind sa-si lase parul lung, pentru ca in felul acesta se vor putea mandri cu podoaba lor capilara. Pentru ca sunt firi indraznete, ele nu se vor sfii niciodata sa incerce cele mai noi produse pentru ingrijirea parului, dar vor acorda atentie mare si frumusetii si ingrijirii fetei.

Taur
Nativele din taur vor fi intotdeauna interesate de mastile naturale pentru fata si gat, deoarece acestea sunt zonele sensibile ale zodiei care le guverneaza. Pe langa masti facute in casa, femeile taur adora sa se rasfete cu tot felul de tratamente faciale si, mai mult ca sigur, la ele in baie vei gasi o multime de produse pentru ingrijirea tenului. Pentru ca uneori vor sa fie in centrul atentiei, nativele din taur sunt interesate si de produsele de make-up, dar nu trec cu vederea nici dermato-cosmeticele, acele produse de ingrijire revolutionare, care se afla la limita dintre medicamente si cosmetice.

Gemeni
Deoarece gemenii au ca zone sensibile mainile si bratele, nativele acestei zodii acorda o atentie deosebita manichiurii. Pentru ele, mai mult ca pentru oricine altcineva, mainile chiar sunt o carte de vizita, asa ca vor petrece cu placere ore in sir ocupandu-se ca fiecare detaliu al manichiurii lor sa fie perfect. Sunt interesate in aceeasi masura si de cremele pentru ingrijirea mainilor, dar si de produsele destinate pielii in general.

Rac
Pieptul este considerat zona sensibila a racului, dar atentia sa se va indrepta intotdeauna asupra pielii, la modul general. Nativele din rac sunt dependente de ingrijirea pielii lor - mereu la curent cu noutatile din domeniu, tot ele sunt si cele care cauta retete naturale de ingrijire a pielii, dar testeaza si tot felul de tratamente specializate care promit sa le faca pielea mai frumosa. In plus, mai mult ca oricine din horoscop, nativele din rac chiar respecta ritualul specific pentru frumusetea pielii si au grija sa se demacheze la timp, sa isi hidrateze corect pielea sau sa foloseasca produse specifice nevoilor pielii lor.

Leu
La leu zona sensibila este spatele, dar interpretarea merge mai departe in acest caz. La fel cum leul este mandru de coama sa, la fel si nativele acestei zodii vor pune mare accent pe ingrijirea parului, la fel cum o vor face si cu ingrijirea pielii. Leoaicele veritabile sunt persoane excentrice, carora le place sa socheze, asa ca nu ar trebui sa mire pe nimeni daca o nativa a acestei zodii alege o nuanta soc pentru parul sau. Orice este posibil atata timp cat esti nascuta in zodia leului. Diferenta dintre ele si nativele din berbec, care acorda o la fel de mare importanta parului, este ca in cazul leoaicelor parul este mai mult un accesoriu. Adesea ele prefera tunsorile scurte si practice si, dupa cum spuneam, culorile nebune, pe cand nativele din berbec pun accent mai mare pe parul lung si nuantele naturale.

Fecioara
Fecioarele privesc frumusetea intr-un mod special, usor mai profund decat celelalte zodii. Ele nu sunt interesate neaparat de machiaje intense ori culori excentrice de par, cat de ingrijirea pe care o acorda corpului lor ... incepand cu alimentatia si sportul. Zona lor sensibila este abdomenul, tocmai de aceea nativele fecioare sunt interesate in primul rand de sanatatea si aspectul corpului, referindu-ne aici la mult sport, pentru a avea o silueta de invidiat, dar si o piele tonifiata, alimentatie echilibrata si produse cosmetice mai degraba de intretinere decat de infrumusetare.

Balanta
Stii ca urmeaza sa iti vorbesc despre solduri si coapse, desigur. Chiar daca nu au intotdeauna probleme cu aceste zone, majoritatea netivelor le acorda o atentie speciala si asta deoarece ele sunt zonele lor sensibile. Tocmai de aceea, pe langa faptul ca vor petrece uneori ore in sir la sala de sport incercand sa si le modeleze cat mai frumos, dar vor avea si o intreaga colectie de produse cosmetice pentru ingrijirea acestor zone. Si pentru ca in cazul balantelor frumusetea inseamna atentie la detalii, ele vor acorda o importanta la fel de mare si unei pedichiuri bine facute, la fel cum vor fi interesate si de cele mai noi tehnologii in materie de epilat.

Scorpion
Buzele sunt o zona sensibila pentru nativele din scorpion si asta deoarece simtul lor cel mai dezvoltat este cel al gustului. Tocmai de aceea, femeile din aceasta zodie sunt cele care acorda o mare importanta ingrijirii buzelor - folosesc intotdeauna balsamuri pentru intretinere, nu uita de importanta exfolierii usoare si au intotdeauna o colectie impresionanta de rujuri. Desigur ca ele sunt la fel de atente si la aspectul tenului lor, tocmai de aceea vor fi mereu interesate si de produsele pentru ingrijirea fetei - demachiante, creme hidratante, masti etc.

Sagetator
Deoarece sagetatorul are ca zone sensibile coapsele si fesele, nativele acestei zodii se aseamana putin cu nativele din balanta. Totusi, daca in cazul balantelor frumusetea inseamna mai degraba atentie la detalii, femeile sagetator tind sa inteleaga frumusetea intr-un mod mai general - pentru ele, de cele mai multe ori femei inalte si zvelte, frumusetea inseamna respectul fata de sine. Nu se vor da niciodata in laturi de la tratamentele profesionale de ingrijire corporala si vor pune accentul pe produsele de ingrijire a pielii. Tot ele pot fi si cele care incearca majoritatea produselor anticelulitice si de fermitate existente pe piata, chiar daca, de cele mai multe ori, nu au o problema reala din acest punct de vedere.

Capricorn
In cazul capricornului, zona cea mai sensibila a corpului, dupa cum spun stelele, este reprezentata de zona genunchilor. Nativele acestei zodii obisnuiesc sa foloseasca multe produse cosmetice, de multe ori cate unul pentru fiecare zona a corpului. Ele sunt cele care isi cumpara crema antirid, crema anticearcane, crema pentru calcaie, pentru coate si genunchi sau crema pentru definirea bustului, de exemplu. Sunt probabil cele mai atente la detalii din tot horoscopul, dar pentru ele este ceva absolut normal.

Varsator
Atunci cand ai ca zona sensibila zona gambelor, asa cum se intampla in cazul nativelor din varsator, este absolut normal sa iubesti tratamentele corporale, impachetarile si masajele, la fel cum este absolut normal sa fii inebunita dupa aromoterapie. Femeile varsator au intotdeauna grija de ele si prefera sa fie rasfatate de catre profesionisti, atunci cand vine vorba de frumusetea lor. In cazul in care nu isi permit astfel de tratamente, ele vor opta pentru frumusetea obtinuta cu ajutorul produselor naturale si frumos mirositoare, chiar la ele acasa.

Pesti
Nativele din pesti sunt cele care prefera manichiuri si pedichiuri speciale. Pentru ele unghiile sunt un punct sensibil aparte, alaturi de talpi si degetele de la picioare. Iubesc sa petreaca ore in sir realizandu-si cu migala pedichiura si sunt mereu interesate de cele mai noi tehnici din domeniu. Orice gel sau crema dedicata unghiilor le vor atrage atentia, la fel cum o vor face si cremele de corp sau mastile hidratante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu